duminică, 11 ianuarie 2009

BoltBolt, SUA, 2008,Regie: Byron Howard, Chris Williams.Cu: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton, Malcolm McDowell.
Filmul e un "Truman Show" animat, cu catei, pisici, soareci, porumbei si alte creaturi simpatice, asa ca nu e tragic, ci foarte amuzant.
Adica, Bolt e un catel care joaca in filme de actiune care isi imagineaza ca tot ce face el in filmele in care joaca este si adevarat. Bineinteles ca ajuns in lumea reala va putea constata, uneori dureros, difrerenta realitatii fata de fictiune. Totusi ajutat de sarcastica Mittens, o pisica fara stapan, si inepuizabil entuziastul hamster Rhino, Bolt trece peste greutati, isi descopera adevarata identitate (de catel nu cea de erou de superactiune) si, mai ales isi va regasi stapina.
Filmul, este o productie Walt Disney 100%, facut cu aceeasi pricepere de a creiona personaje memorabile si atasante. Este o productie realizata fara concursul celor de la Pixar, cu o animatie placuta, fara sa-si propuna sa atinga perfectiunea productiilor Pixar, dar fara sa rateze nimic din ceea ce face farmecul lumii Walt Disney.

Niciun comentariu: