luni, 7 septembrie 2009

Vrei sa te insori cu mine?Vrei sa te insori cu mine?/The Proposal, SUA, 2009.Regie: Anne Fletcher.Cu: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White.
Greu veti gasi un film cu o intriga mai putin credibila decat aceasta. Ceva despre o cetateanca canadiana care ar trebui sa fie expulzata din Statele Unite si care pentru a evita aceasta isi pune subalternul sa se casatoreasca cu ea, subaltern care se va dovedi ca de fapt este un baiat de bani gata care ii suporta mizeriile de cativa ani deoarece viseaza sa devina scriitor.
In ciuda totalei ineptii a scenariului filmul insa reuseste sa evite dezastrul, mai ales datorita actorilor care isi fac fiecare scena cat pot de bine. Sandra Bullock este cea mai credibila domnisoara imbatranita si inacrita in postura de manager fara suflet de care se tem toti subalternii. Ryan Reynolds ii da replica bine. Plus persoanjele personajele secundare intre care se remarca Oscar Nunez in rolul omniprezentului si omnicalificatului Ramon (de la stripper la preot!)

Niciun comentariu: