miercuri, 23 februarie 2011

Gândeşte fix pe dos

Paul Arden, Gândeşte fix pe dos, Editura Art, 2010

Este o reţetă verificată ca să faci bani (dacă deja eşti celebru şi bogat), vinde la alţii poveşti despre cum să devii bogat.

Gândeşte fix pe dos, îţi transmite, într-un mod original, cum altfel, mult tocitul mesaj, fii original. Nu o să neg avantajele de a fi original. Dar ... sunt câţiva "dar". Eu personal nu prea cred în cărţile acestea de dezvoltare personală.

Cărţile acestea îţi spun să fii original, dar nu te învaţă cum să fii original (teoria ca teoria, dar practica ne omoară).

Aşa că mai bine  judecă fiecare după cum îl taie capul, fără cărţi de dezvoltare personală. Original.

5 comentarii:

Natty Bumppo spunea...

ok. nu iti mai imprumut carti :)

le cat spunea...

Ba da, ba da, cartile trebuie imprumutate, sunt ca banii, daca nu circula nu au valoare :o)

Felix Tudoriu spunea...

@Natty

Hai ca am scris despre cartea asta mai mult decat despre una extrem de buna. Pina la urma asta vrea si autorul , sa fie bagat in seama, indiferent cum. ;0)

VictorN spunea...

Cum plm sa-ti spuna frate cineva modalitatea de a fi origina? Esti idiot? Banuiesc ca nu intelegi etimologia cuvantului "original" - uite ceva mai pe intelesul tau, pentru cat te duce capul: original e unul singur, un lucru, o modalitate de a fi, sau ca sa fie si mai pe intelesul tau: e ca la haine in plm, addidas are adisasi originali, pe care nu-i mai face nimeni la fel!!! Auzi la el, cronicarul de carte :)) Vrea sa fie invatat sa fie original, doamne sfinte!

Felix Tudoriu spunea...

Argumentul plm intr-o dezbatere denota desigur o inteligenta superioara si originala ...