miercuri, 22 iunie 2011

Kung-Fu Panda 2

Kung-Fu Panda 2, SUA, 2011. Regie: Jennifer Yuh.,Cu: Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu, Gary Oldman, Seth Rogen, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme.

Cand eram mic m-a dus tata la balci, si printre alte tiribombe se dadea, senzatie mare, intr-un fel de cort gonflabil pe post de sala de spectacol si spatiu de proiectie un film 3D. Minunea nu era chiar asa de minunata, era vorba de o filmare simpluta cu un montagne-russe care urca, cobora se dadea peste cap si spectatorii ar fi trebuit sa se infioare. Conditiile tehnice erau atat de precare incat am plecat tare nedumerit de ce se imbulzea lumea acolo. Conditiile tehnice s-au mai imbunatatit intre timp, insa, se pare, creatorii de film 3D nu au evoluat deloc. Tot ce stiu sa arate sunt doar caderi, si alunecari nesfarsite, un fel de montagne-russe cu imbunatatiri grafice. Parca 3d-ul s-a inventat doar pentru asta. Cam asa si la Kung Fu Panda 2.
Totusi, cineva s-a uitat asiduu la Pisicile aristocrate si si-a amintit de Uncle Waldo. L-a luat de acolo, l-a impachetat in costum si cipilica chinezeasca si a reusit cu el sa mai descreteasca atmosfera. ba chiar si iepurasii sunt simpatici...

Niciun comentariu: