sâmbătă, 26 mai 2012

Men in Black III, mai bun(i) decât v-aţi aştepta

Men in Black III, SUA 2012, Regia: Barry Sonnenfeld, Cu: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin

Pentru că aţi fost cuminţi şi aţi dat bacşiş la restaurant vi s-a pregătit Men in Black III. Spre deosebire de alte francize, producătorii (Spielberg adică) nu s-au mulţumit să mai mulgă de bani succesul unor personaje deja consacrate, ci au venit cu o poveste cât se poate de proaspătă şi  bine construită încât, dacă nu aţi văzut filmele anterioare, nu aţi pierdut nimic, puteţi să vă îndragostiţi acum de Men in Black, adică agent J (Will Smith) şi agent K (Tommy Lee Jones, Josh Brolin -K la tinereţe)

Nu numai că e o poveste cu extratereştri, dar e şi o poveste cu călătorie în timp. Motiv pentru un exerciţiu de stil 1969 (atunci se petrece cea mai mare parte a acţiunii). Cu Andy Warhol inclus, care, desigur, este agent W. Un imaginar cu gadgeturi corespunzătoare celor pe care le visau înaintaşii la 1969. 

Smith e în mare formă comică şi încă ştie să fie bine în roluri de acţiune. Săritura în timp e chiar săritură (de pe Empire State Building), şi râsetele sunt garantate.

Nu v-am spus ce se întâmplă dacă nu daţi bacşiş la restaurant? O să fim loviţi de meteoriţi! Şi vă mai dau un pont: dacă vă place laptele cu cacao înseamnă că sunteţi victima unei fracturi temporale. Serios!

3 comentarii:

bucataras spunea...

Sau, in varianta mai putin grava, daca ai pofta de lapte cu cacao, ai fost muscat de o capusa alien si vei muri in cateva momente...dar aceasta era varianta mai putin grava :D

Anonim spunea...

buna! imi cer scuze ca te contactez asa, dar nu stiu cum altfel sa-ti dau un mesaj. Vreau sa te adaug in bogroll (daca nu te deranjeaza) si sa te intreb, in cazul in care imi aprobi cererea :P, cum doresti sa fii trecut. "Cronicarul de film" este in regula? Multumesc

felix tudoriu spunea...

Ok, anzhelamovies.