sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Hunger Games: Catching Fire

Hunger Games: Catching Fire, SUA 2013, Regia Francis Lawrence, Cu Jennifer Lawrence, Woody Harelson, Josh Hutcherson, Donald Sutherland

A doua parte a lui Hunger Games nici nu dezamageste, nici nu rupe gura targului. Povestea continua cu o noua editie din Jocurile Foamei, unde regula va fi schimbata, vor participa din fiecare district numai castigatori de la editiile trecute. Evident Katniss si Peeta vor fi acolo. Cum se vor descurca vedeti voi la film daca aveti curiozitatea.

Bine dozat intre scene de actiune si momente de respiro, cu actori frumosi gata sa inspire adolescentele (am avut in sala un card de adolescente gata sa comenteze cu chiote sau murmure dezaprobatoare, cine se pupa cu cine), filmul arunca si un ochi critic la lumea spectacolului, desi mai putin decat in prima parte a seriei, unde ironia fata de  lumea spectacolului era o tema centrala care dadea ceva mai multa substanta filmului.

In definitiv filmul este exact ceea ce se doreste sa fie, un film pentru adolescenti cu o poveste intr-o lume fantastica, si cine vrea sa vada asa ceva va fi satisfacut. Cine nu, nu.

Niciun comentariu: