duminică, 25 mai 2014

X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past, SUA 2014, Regia Bryan Singer, Cu Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrewnce, Patrick Stewart
 
Fanii seriei X-Men exulta. Si au si de ce. In sfarsit am vazut o poveste cu "supereroi" care are un scenariu de cea mai buna calitate. Gaselnita unei intoarceri in timp, pentru a ne intalni cu principalele personaje ale seriei pe cand erau tineri este bine exploatata dramatic, ca sa nu mai vorbim ca va da ocazia producatorilor sa continue seria cu o noua generatie de actori.
Pachetul de actori e de nota 10 (sa mai notez ca au in roluri episodice pe Halle Berry si pe Omar Sy?) asa ca toata lumea stie sa joace o poveste care cere ceva mai mult decat topaiala filmelor de actiune.
Bryan Singer e regizorul care a lansat pe ecrane seria X-Men, cu mare success la vremea respecriva, si stie ce e important in ea. Plus a aratat ca poate si intr-o partitatura dramatica, si anume in filmul Valkyrie, si se vede ca stapaneste nu numai actiunea si efectele speciale, dar si scenele cu incarcatura psihologica.
Pentru ca totul sa fie perfect Hugh Jackman isi plimba posteriorul nud intr-o scena, spre incantarea fanelor seriei X-Men.

Niciun comentariu: